Apartmani Smeštaj: BAR-CENTAR

Iznajmljivanje Apartmani Smeštaj: BAR-CENTAR
Broj Oglasa:#990
Cena:25.00
Lokacija:,
Postavljeno:29.09.2014
Istice za:166 dana, 7 sati

Opis Oglasa

https://www.airbnb.com/rooms/1099921

Apartman “IVA” se nalazi u centru Bara, na samo 5 minuta pješke od gradskog trga i na samo 10 minuta pješke od gradske plaže.

Apartman je na drugom spratu, petospratne zgrade, sa parkingom ispred. U samoj zgradi za Vaše potrebe nalaze se: apoteka koja radi svakog dana do 23h, prodavnica, frizer, kafe bar, bilijar klub, kao i stomatolog.

Na samo 2 minuta pješke od zgrade nalazi se super-market koji je otvoren 24h. Isto tako mnogobrojni restorani, kafici na otvorenom, teretana, sportska Hala.

Ambulanta je u neposrednoj blizini takođe, dok su autobuska i željeznička stanica na nekih 2 km od stana.

Ukoliko želite da obiđete obližnje predivne plaže ili gradove u okolini Bara, na samo par metara od zgrade nalazi se autobusko stajalište koje Vas vodi do željene destinacije.

Apartman je pogodan za najviše 4 odrasle osobe. U manjoj sobici se nalazi ležaj pogodan za dvije odrasle osobe. Kuhinja je nova, opremljena šporetom, frižiderom i pratecim elementima.

U dnevnom boravku se nalazi ugodna ugaona komoda, sa mehanizmom na razvlačenje, tako da je pogodna za dvije odrasle osobe.
U kupatilu ćete pronaći sve što vam je potrebno da se osjećate kao kod kuće, tako da nema potrebe da sa Vama nosite čiste peškire, fen… Biće Vam obezbijeđeni.

Pogodnosti, kao što su klima, brz internet, kablovska televizija… učiniće da se osjećate ugodno u našem apartmanu.

Ukoliko želite da vidite sve slike ovog apartmana, pošaljite upit na evs.ivadj@gmail.com, i u najkraćem roku Vam šaljemo više slika.

Po dogovoru, ukoliko dolazite autobusom ili vozom do Bara, možemo Vas sačekati na stanici, kako bi što prije stigli do smještaja uz našu asistenciju.

Nadamo se da ćete prepoznati naš apartman kao pravo mjesto za Vaš prijatan odmor.

Sike oglasa

Mapa